Virginie de Valandraud 2016 en primeur - Millesima.fr
+ / - Survoler l'image pour effectuer un zoom

Virginie de Valandraud 2016

SKU :1551/16 Bordeaux - Saint-Emilion - Rouge - Détails
  • Parker/WA : 91-93
  • J. Robinson : 16.5+

Wine Advocate-Parker :
The 2016 Virginie de Valandraud is a blend of 15% Cabernet Franc, 75% Merlot and 10% Cabernet Sauvignon and matured in 100% new oak. It has a polished sheen on the nose with succulent small dark cherries, cassis and hints of violet emerging with aeration. The palate is well balanced with crisp tannin, nicely focused and full of tension. There is an almost Médoc-like structure to this Saint Emilion with a long and impressive spicy finish. This Virginie excels in 2016, and it should age with style.

Encépagement Merlot/Cabernet Franc/Cabernet Sauvignon/Malbec/Carmenère
J. Robinson 16.5+
Parker/WA 91-93
Wine Spectator 89-92
Allergènes Contient des sulfites
Producteur/Metteur en bouteille CHATEAU VALANDRAUD 33330 ST ETIENNE DE LISSE FRANCE
Appellation Saint-Emilion
Classement 2e vin du Ch. Valandraud
Couleur Rouge
Primeur Primeur
Kasher Non
Pays France
Producteur Château Valandraud
Mention qualité AOC
Région Bordeaux
Vignoble Libournais
408,00 €
Déclinaison :
Il se peut que le prix du produit soit mis à jour en fonction de votre sélection
  • Une caisse de 12 Bouteilles (75cl)
  • Une caisse de 6 Magnums (1,5l)
  • Une caisse de 1 Double-Magnum (3l)
  • Une caisse de 1 Impériale (6l)

Non disponible