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Laurent-Perrier : Ultra Brut

Champagne - Blanc - 12° Laurent-Perrier Laurent-Perrier NM 3051/NM
  • Parker : 92
  • J. Robinson : 16
Laurent-Perrier Ultra Brut se caractérise par une très belle clarté, offrant une robe cristalline. Au nez, le bouquet de ce champagne exprime toute sa complexité, dévoilant intensément une palette aromatique d'une incroyable richesse autour de notes fruitées et de touches florales, le tout dans une fraîcheur surprenante. En bouche, Laurent-Perrier Ultra Brut évolue avec légèreté et raffinement dans une farandole de saveurs fruitées, accompagnées d'accents floraux et d'une belle minéralité.

Wine Advocate-Parker :
The current NV Ultra Brut is a 52% Chardonnay and 48% Pinot Noir blend that is based on the 2007 vintage; it includes -áas always - a reserve of the former Ultra Brut vintage, in this case 2004. In fact, the Ultra Brut is produced only every three years on average and the 2007 base is only the twelfth cuvée since the (1976), which was released in 1989. It is citrus-colored and has some very nice white-golden reflections. Bright and fresh on the intensely-flavored brioche nose, this vibrant, round and mouth-filling Champagne reveals a persistent mineral complexity and structure, along with very elegant and refreshing citrus fruit.
Les prix légers
51,85 €
EUR 280.0 Millesima In stock

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Laurent-Perrier Ultra Brut se caractérise par une très belle clarté, offrant une robe cristalline. Au nez, le bouquet de ce champagne exprime toute sa complexité, dévoilant intensément une palette aromatique d'une incroyable richesse autour de notes fruitées et de touches florales, le tout dans une fraîcheur surprenante. En bouche, Laurent-Perrier Ultra Brut évolue avec légèreté et raffinement dans une farandole de saveurs fruitées, accompagnées d'accents floraux et d'une belle minéralité.

Wine Advocate-Parker :
The current NV Ultra Brut is a 52% Chardonnay and 48% Pinot Noir blend that is based on the 2007 vintage; it includes -áas always - a reserve of the former Ultra Brut vintage, in this case 2004. In fact, the Ultra Brut is produced only every three years on average and the 2007 base is only the twelfth cuvée since the (1976), which was released in 1989. It is citrus-colored and has some very nice white-golden reflections. Bright and fresh on the intensely-flavored brioche nose, this vibrant, round and mouth-filling Champagne reveals a persistent mineral complexity and structure, along with very elegant and refreshing citrus fruit.
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