Frais de port offerts sur votre 1ère commande avec le code* - BIENVENUE *hors vins primeurs, réservé aux nouveaux clients.

Domaine Faiveley : Mazis-Chambertin Grand cru 2016

Domaine Faiveley : Mazis-Chambertin Grand cru 2016
video screenshot
1 560 € T.T.C.Une caisse de 6 Bouteilles (75cl)| 260 € / unité
    • Livraison offerte à partir de 300€ de commande
    • Paiement 100% sécurisé
    • Origine des produits garantie
    Autres millésimes disponibles
    Parker : 95 / 100
    J. Robinson : 18 / 20
    Wine Advocate-Parker :
    From bottle, the 2016 Mazis-Chambertin Grand Cru is showing superbly, wafting from the glass with a wild and complex bouquet of blackberries, cassis, grilled game, currant leaf and candied peel. On the palate, the wine is medium to full-bodied, deep and concentrated, its satiny tannins beautifully cloaked in a succulent core that marries pristinely ripe fruit with alluring hints of the savory and the carnal, concluding with a long and expansive finish. Finer boned than the more gourmand 2015 rendition, this is an incredibly classy effort that will offer a broad drinking window.
    BourgogneMazis-Chambertin
    Alcool
    13

    Encépagement
    Pinot Noir

    Environnement
    Agriculture Raisonnée

    Meadow
    92-95

    J. Robinson
    18

    Vinous - A. Galloni
    93-95

    Wine Spectator
    97

    Pays
    France

    Mention qualité
    AOC

    Vignoble
    Côte de Nuits

    Région
    Bourgogne

    Appellation
    Mazis-Chambertin

    Couleur
    Rouge

    Producteur
    Domaine Faiveley

    Classement
    Grand cru

    Parker
    95

    Allergènes
    Contient des sulfites

    En promotion
    Non

    Buvabilité
    A conserver au-delà de 15 ans

    temperature
    14-16

    Accords mets & vins
    Charcuterie / Viande Rouge / Viande Blanche / Gibier / Volaille / Fromage à pâte pressée (St Nectaire, comté, reblochon,...) / Fromage à pâte persillée (bleu, roquefort,...) / Fromage à pâte molle (munster, livarot, camembert, brie,...) / Fromage frais / Dessert

    1.1.3